Marco Tanzillo blir teknisk direktør i Atkins. Italieneren har blant annet bakgrunn som prosjekteringsleder for Condotte på Follobanen. Foto: Atkins

Tidligere Condotte- og Implenia-leder får direktørrolle i Atkins

Marco Tanzillo er hentet inn som teknisk direktør i konsulentselskapet Atkins. Italieneren kommer fra rollen som engineering-leder i Implenia Norge og har tidligere vært prosjekteringsleder for Condotte på Follobanen.

Marco Tanzillo skal jobbe med forretningsområdet engineering, melder Atkins i en pressemelding.

Ifølge Atkins er målet å bli en ledende aktør innenfor prosjektering og ingeniørtjenesterer, og ansettelsen er en del av arbeidet med å tilpasse tilbudet av prosjekteringstjenester nye krav fra det norske markedet.

– Den norske prosjekteringsbransjen er i endring, og vi ser en økning av antallet totalentrepriser og kontraktenes størrelse, sier Marco Tanzillo i meldingen.

Marco Tanzillo har vært leder for engineering i Impleina Norge og var i flere år prosjekteringsleder for den italienske entreprenøren Condotte på Follobanen.

– Marco var en av de første som jobbet med norske totalentreprise-kontrakter innen jernbane. Han er kjent for å få utmerkede resultater gjennom samarbeid mellom eier, prosjekterende og entreprenør. Marco vil med sin erfaring bidra til at Atkins blir en attraktiv samarbeidspartner i det norske markedet, sier Mona Stryken, direktør engineering i Atkins Norge.