Teknisk tegner/kalkulatør

Con-Form tilbyr et komplett byggesystem for oppføring av råbygg i betong, med forskalingsformer i betong som inngår i den ferdige konstruksjonen etter utstøping. Elementene blir støpt på stålformer noe som gir de en bra overflate. Con-Form systemet har en rekke fordeler framfor tradisjonelle byggemetoder: Det er fleksibelt, raskt og tilbyr en unik kombinasjon av fordelene fra plass støpte bygg og rene elementbygg. Con-Form Entreprenør AS holder til i trivelige lokaler på Bryn i Oslo. Vi er ca 6 ansatte i kalkulasjonsavdelingen i Oslo. Con-Form Group omsatte for omkring 650 MNOK i 2013 og forventer å øke omsetningen i 2014 til 720 MNOK. Vi har planer om vekst fremover!

Firma Con-Form
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Til vår kalkulasjonsavdeling søker vi teknisk tegner. Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå i å modellere våre råbygg i tilbudsfasen, hente ut mengder fra modellen og beregne vår selvkost ved hjelp av våre enhetspriser og kalkulasjonssystemer. Du vil jobbe tett med våre tilbudsledere og vårt salgsapparat. Din nærmeste leder vil være vår kalkulasjonssjef.

Personlige egenskaper:

Som person er du utadvendt og har lett for å prate med mennesker rundt deg. Du er en selvdreven og selvstendig person som ser hva som må gjøres og deltar der du har mulighet. Du er strukturert og nøyaktig, i tillegg til at du er blid og omgjengelig.

Faglige kvalifikasjoner:

– Erfaring fra 3D modellering, men opplæring vil bli gitt.

– God generell datakompetanse, og gjerne med god forståelse for import/export av ulike CAD filformater.

– Erfaring med Excell

– Evne til å jobbe strukturert med tall

Vi tilbyr:

– opplæring, faglig utvikling og karriere muligheter i et firma i vekst

– konkurransedyktige betingelser

– et uformelt og godt arbeidsmiljø

For nærmere informasjon kontakt:

Partner i Talent Gallery – Sondre Larsen på telefon 934 05 915, eller send din CV/søknad på e-post: linn@talent-gallery.no og merkes med «Con-Form – Kalkulatør»


Vis flere stillinger: