Teknisk sjef

Bygg og Energi Systemer as ble etablert i 1994. I dag er det 15 ansatte med samarbeidspartnere over hele Norge, samt i utlandet. Deres tjenester spenner fra komplett prosjektering med utarbeidelse av beskrivelser og tegninger, til produksjon og levering av porter og lastesystemer. Selskapet har eget verksted i Oslo.


Et av deres søsterselskaper, Bygg & Energi Service A/S utfører nødvendig entreprenørvirksomhet med graving, asfaltering, fundamentering og støping, samt oppsetting av vegger og tak, som ofte er en del av totalleveransen til Bygg og Energi Systemer as.

FirmaDfind Executive for Bygg og Energi Systemer (BES)
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Bygg og Energi Systemer AS (BES) er et godt etablert selskap som markedsfører, installerer og leverer service på portsystemer, lastehus, lasteramper, transportanlegg, løfteutstyr og vareheiser til kunder i hele landet. Løsningene selskapet leverer er moderne og med høy teknisk kvalitet og kompleksitet.

Den tekniske avdelingen består av p.t. 10 montører/teknisk personell. I tillegg ligger lager og logistikk under teknisk avdelings ansvarsområde. Til å lede teknisk avdeling søker vi nå etter ny teknisk sjef.

Arbeidsoppgaver og ansvar

Det vil være ditt ansvar å sørge for at alt som blir solgt blir levert som avtalt og at det vi har levert fungerer som det skal. Dette krever at alle de du har ansvar for vet hva de skal gjøre og at de har de rette forutsetninger for å beherske oppgavene. I tillegg er det ditt ansvar at lager og logistikkfunksjonen fungerer som det skal.

Blant de daglige oppgaver vil være å planlegge og optimalisere hverdagen til det tekniske personellet, fakturering, gi råd og veiledning til ansatte og kunder, være i løpende kontakt med våre leverandører og naturligvis alt naturlig som følger med et slikt personalansvar. Du vil også være en aktiv deltaker i selskapets ledergruppe.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Du bør ha teknisk utdannelse innen eksempelvis elektro, mekanikk eller bygg, gjerne med noe merkantilt i tillegg.

Du må ha minimum 3-5 års ledererfaring med tilsvarende teknisk ansvar, prosjektstyring, kundeoppfølging og utvikling. Det er fint om du har god innsikt i digitale løsninger som kan bidra til mer effektive arbeidsprosesser.

Du må være god i engelsk, skriftlig og muntlig.

Du må like høyt tempo, være ryddig, systematisk og ikke minst like å lete etter gode løsninger.

Vi tilbyr

Hos BES kommer du inn i et selskap med solid økonomi og lyse fremtidsutsikter. Hos oss vil du synes og virkelig kunne påvirke selskapets og din egen utvikling. Vi har korte beslutningsveier, uformelt miljø og veldig variable arbeidsdager. Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt i Oslo.

Ta kontakt med vår rådgiver Per Ivar Elton i Dfind Executive, tlf. 9092 0462 for en uforpliktende og konfidensiell prat!

Søk stilling