Teknisk produktsjef

Sika Norge AS er en del av Sika AG, som er et verdensomspennende konsern innen kjemiske produkter til bygningsbransjen og industriell produksjon. Selskapet er markedsledende innen tetting, liming, støydemping, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner til bygg og industri. Sika har sitt hovedkontor i Baar i Sveits og er representert med over 25.000 ansatte i over 100 land. Det norske kontoret har 50 ansatte og ligger på Lahaugmoen industriområde, nord for Oslo.

FirmaSika Norge
FylkeViken
StedSkjetten
Søknadsfrist11.11.2020

Sika, Casco, Schönox og Sarnafil er velkjente varemerker i selskapet Sika Norge AS, og leverer et bredt sortiment av markedsledende produkter.

Vi vokser kraftig og må forsterke vårt tekniske team med en engasjert og ambisiøs teknisk produktsjef for vårt produktsortiment innen lim og fug. Hos oss får du en spennende stilling i et internasjonalt konsern, og du får arbeide med utfordrende og selvstendige oppgaver for å bidra til at våre produkter og løsninger oppfyller markedets og selskapets krav. Du får store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom ditt samarbeid med kollegaer i inn- og utland, og vil representere produktområdet i Sika Norges Local Expert Team. Sika tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger og firmabil følger stillingen.

Som teknisk produktsjef skal du holde deg teknisk oppdatert på Sika's produkter innen fug og lim og identifisere og evaluere forretningsmuligheter og trusler. I samarbeid med salg og marketing skal du planlegge og gjennomføre introduksjon av nye produkter, og planlegge og gjennomføre produktopplæring både internt og for våre kunder. Du skal være en ressurs og støttespiller internt og eksternt for avdelingens produkter, og ha ansvar for kontakt og oppfølging av våre materialleverandører og samarbeidspartnere. Vi søker en nøyaktig, strukturert og selvgående medarbeider med stor gjennomføringsevne. Lyst og evne til å skape resultater, samt god forretningsmessig forståelse er viktige egenskaper for å lykkes.

ARBEIDSOMRÅDER:

 • planlegge, gjennomføre og kvalitetssikre introduksjon av nye produkter og utfasing av gamle
 • sikre at ansvarsområdets datablader og nødvendig dokumentasjon er oppdatert og oppfyller markedets og selskapets krav (PDS2PIM)
 • utarbeide og vedlikeholde salgsmateriell og kursmateriell
 • kontinuerlig vedlikehold og utvikling av produktsortimentet i samarbeid med salg og marked
 • håndtering av reklamasjoner inkl. dokumentasjon og optimalisering av tilhørende prosesser
 • være Sika Norges representant i relevante bransjeorganisasjoner, tekniske organer og ekspertråd

VI SØKER DEG SOM:

 • har relevant teknisk / akademisk utdanning (fagskole / BSc / MSc) og gjerne praktisk erfaring fra fagområdet
 • har engasjement, driv, handlekraft og pågangsmot, og ser muligheter heller enn begrensinger
 • er pålitelig og arbeider strukturert, ryddig og effektiv og skaper tillit hos dine samarbeidspartnere
 • kommuniserer sikkert og tydelig på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • bruker IT som arbeidsverktøy og forstår betydningen av god og nøyaktig dokumentasjon og rapportering

I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi om at du også legger ved ditt søknadsbrev. I dette skriver du hva ditt viktigste bidrag til den videre utviklingen av Sika Norge vil være. Vi etterspør dokumentasjon på gjennomført relevant utdanning og erfaring fra kandidater som går videre i prosessen.

Søknader behandles fortløpende.

Hjemmesider: www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no

Ved spørsmål, kontakt vår rådgiver i Impact:

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent
ss@impact.no
+47 91635552

Søk stilling

Vis flere stillinger: