Teknisk koordinator

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist05.05.2018

Vårt marked er i vekst og vi søker derfor etter en teknisk koordinator i Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Trøndelag.

Vi ønsker å styrke oss innenfor tekniske fag og søker etter en erfaren person som kan fungere som faglig støtte under prosjektutvikling og ha ansvar for å gjennomføre sluttfase (ITB) for pågående prosjekter. Rollen vil inngå som en koordinator som skal helhetlig integreres i prosjekter. Veidekke har et sterkt fokus på forbedringskultur og innovasjon, og ønsker å ta en tydeligere posisjon også innenfor tekniske fag som skal sikre et enda bedre sluttprodukt for kundene og brukere.

Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Trøndelag har i dag et godt og aktivt samarbeid med tekniske entreprenører og rådgivere i markedet, der våre grunnleggende verdier som profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende er med. Vi søker personer som ønsker å være med å utvikle seg selv og Veidekke fremover, sammen med våre samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgaver

 • Prosessledelse av ulike faser i verdikjeden
 • Projektutvikling, delta i prosjektteam for å skaffe prosjekt
 • Innkjøp, utsendelse av forespørsler og evaluering av tilbud
 • Tverrfaglig prosjektering, støtte og deltakelse i tidlig fase i et prosjekt
 • ITB, grensesnittshåndtering og funksjonstesting
 • Prøvedrift, gjennomføring og etterlevelse av krav fra kunden
 • Utvikling og strategi, forbedre sluttfase-metodikk og delta i samarbeidsmøter med leverandører og rådgivere

Kvalifikasjoner

 • Utdannelse fra 3-årig Bachelor eller 2-årig teknisk fagskole
 • Ønskelig med 5 års erfaring fra bygg og anlegg, men nyutdannede kan også søke
 • Bakgrunn fra elektro og automasjon er ønskelig

Personlige egenskaper

 • Strukturert, metodisk og målrettet (Profesjonell)
 • Høy integritet og etisk bevissthet (Redelig)
 • Involverende og teamorientert (Entusiastisk)
 • Ambisiøs og nyskapende (Grensesprengende)

Du må ha et ønske om å utvikle deg selv og ha evnen til å motivere, se muligheter, være resultatbevisst og kreativ. Vi ser for oss at du fremover lent med stort pågangsmot og høy integritet. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og er en god lagspiller.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye tekniske koordinator får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Kontorsted vil være i Trondheim.

For mer informasjon, ta kontakt med Roar Harsvik Alstad (Prosjektleder, distrikt Trøndelag) tlf. +47 905 00 765 eller Hallgeir Berg (HR-leder, distrikt Trøndelag) tlf. +47 911 56 579.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Søk stilling

Vis flere stillinger: