Teknisk inneselger


SFS intec AS er et heleid datterselskap av SFS Holding AG i Sveits som på verdensbasis har ca. 9000 ansatte og over 50 lokasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. Vi er en ledende internasjonal leverandør som utvikler, produserer og leverer produkter til bygg, elektro, bil, medisin og flyindustrien.

Vi har siden oppstarten i Norge i 1982 vært etablert med hovedkontor og lager på Lørenskog nord for Oslo, vi har et avdelingskontor i Trondheim, og er pr. i dag totalt 12 ansatte.

FirmaRaadgiverhuset for SFS intec
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfristsnarest

Til vårt hovedkontor på Lørenskog ser vi nå etter deg som vil være med å bidra og forme vår avdeling for innesalg. Våre festesystemer er blant annet med på å øke sikkerheten og skape trygghet i det daglige arbeidet på byggeplasser rundt om i hele Norge.

Vi ønsker å utvikle oss og vokse videre med spennende nye produkter innen festemateriell til tak og fasader, og nå vil vi ha deg som er serviceinnstilt og engasjert med på laget!

Som teknisk inneselger hos oss vil du blant annet få ansvar for å:

  • Støtte uteselgere med å etablere tilbud/avtaler mot nye og eksisterende kunder.
  • Bygge gode relasjoner med våre kunder for å styrke vår merkevare.
  • Bidra til økt vekst og markedsandel i alle våre aktuelle kundesegmenter.
  • Promotere våre produkter mot eksisterende og nye kunder/beslutningstakere.

Vi ser etter deg som har kjennskap til og forståelse for byggrelatert virksomhet. Denne kunnskapen har du opparbeidet deg eksempelvis innen: byggevarehandel, i grossistleddet, innen fallsikring og/eller fasade utlektings-systemer, som håndverker (blikkenslager, tømrer etc.) eller fra tilsvarende rolle innen leveranse av festemidler o.l.

Du kan gjerne være nyutdannet eller i starten av din karriere, og har du erfaring og interesse for nye digitale mediekanaler er det et pluss for oss. Samarbeid internt og eksternt foregår muntlig og skriftlig både på norsk og engelsk. Vi bruker Microsoft programmer og SAP i vårt daglige arbeid med kundekontakt, tilbud- og ordreskriving.

Vi kan tilby en utfordrende jobb i et solid og veldrevet selskap med gode resultater, høyt kundefokus, kvalitetsprodukter og faglig dyktige kollegaer. Hos oss vil du i stor grad kunne være med å prege og ta del i utviklingen av vår markedsandel. Vi har et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser med gode pensjon- og forsikringsavtaler.

Vi ser frem til å høre fra deg, og ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon!

Anders Sæther
Rådgiver / Headhunter
anders@raadgiverhuset.no
+4741372388

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: