tegn_3 søker senior arkitekt

tegn_3 er en selvstendig merkevare under forretningsområdet Architecture & Design i ÅF-konsernet. Her er arkitektvirksomheter, lysdesignere og spesialister innenfor akustikk, sammen om oppgaver i hele verden. Ambisjonene er høye og vi er i dag ca. 400 medarbeidere representert på kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Sveits og nylig har vi åpnet et designkontor i London.

Firmategn_3
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2019

tegn_3 søker erfaren arkitekt med driv

Brenner du for arkitektur og er en god formgiver? Har du erfaring som prosjektleder fra nordiske land? Har du i tillegg en tydelig fagstemme, kan det hende at vi er som skapt for hverandre!

Videre tror vi at du trigges av å finne spennende løsninger og nye markedsmuligheter. Du er kreativ og selvstendig og motiveres av tverrfaglig teamarbeid. Du har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig, og har bred erfaring med prosjektering i Revit. Vi er i en spennende utviklingsfase og trenger deg som vil være med å bygge opp vårt fagmiljø, spesielt vår kompetanse innenfor miljø og energi.

Er du relasjonsbygger og en som trives med å ta ansvar, kan vi tilby interessante oppgaver og en arbeidsplass med hyggelige kollegaer.

I tegn_3 jobber vi i alle faser innenfor fagområdene arkitektur, landskap, plan, urbanisme, interiør og utvikling og analyse. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i ÅF. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder Eirik Erstad i tegn_3 Oslo på telefon 41 21 94 49.

Søk stilling

Vis flere stillinger: