Teamleder Klimatilpasninger og flomanalyser

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll Norge
FylkeOslo
StedOslo, evt. Skedsmokorset
Søknadsfrist10.01.2017

RAMBØLL søker etter en faglig leder for utvikling og ledelse av vårt team innen klimatilpassing og flomanalyser ved avdeling Urban Water Oslo.

Avdelingen har dyktige medarbeidere med kompetanse innen klimatilpassing og flomavrenning, overvannshåndtering og modellering av vann- avløpsnett. Vi har gjennom de senere år hatt en svært positiv utvikling og ønsker å styrke faglig utvikling av vårt team. Rambøll har som mål å være ledende i Norge og holde et høyt faglig nivå internasjonalt.

Teamleders rolle

Vi ønsker en teamleder med høy kompetanse innen relevante fagområder, og med interesse for å utvikle og motivere teamets medarbeidere. Rambøll Vann er ledende kompetansebedrift innenfor fagområdet globalt, og kan vise til innovative prosjekter over hele verden. Rambøll vektlegger samarbeid på tvers i Norge og globalt for å kunne tilby våre kunder de beste tjenestene og løsningene. Dette vil gi teamleder et stort nettverk, med muligheter for personlig utvikling og deltakelse i utfordrende prosjekter.

Teamleder vil være en del av ledergruppen i Urban Water Oslo, og får dedikerte medarbeidere i sin gruppe. Du vil lede ukentlige møter, og fordele oppdrag og deltakelse i markedsarbeid.

Du vil arbeide i globalt fagnettverk ledet av ansvarlig for klimatilpassing i hele Rambøll.

Din bakgrunn

Du har minimum 7-10 års erfaring, og kan gjerne vise til relevante prosjekter som du har ledet og/eller har deltatt i. Vi vil vektlegge kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig), nettverk og evne til å lede prosjekter. Du vil få mulighet til utdannelse innenfor ledelse tilpasset din erfaring.

Bli en del av Rambøll Vann

Rambøll Vann består av et globalt team med dyktige rådgiver - ingeniører, forskere, hydrauliske spesialister og landskapsarkitekter – som jobber fra 40 ulike kontorer rundt om i verden. Vi har mer enn 50 års erfaring med å lage innovative løsninger innenfor vannforvaltning og landskapsarkitektur. Vi tar tak i kundenes utfordringer knyttet til vann som klimatilpasning og økologisk fotavtrykk, blå grønn planlegging, vannressurser, vann- og avløpsrensing samt infrastruktur.
Du har mulighet for kontorplass på Skøyen og på Romerike (Skedsmokorset).

Slik søker du

Du søker på stillingen ved å klikke på linken under / følg instruksjonene på denne siden

Har du spørsmål, ta kontakt med Direktør for Rambøll Vann Norge Turid P Ødegaard, mobil 930 36 535.

Utvalg og intervjuer vil gjennomføres fortløpende, vi oppfordrer derfor til å sende din søknad så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vis flere stillinger: