Takstkonsulent fra kontor (inne) ønskes

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også bank, pensjon, sparing og eiendomsmegling. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

FirmaGjensidige Forsikring
FylkeOslo, Østfold
StedGrålum eller Oslo
Søknadsfrist06.01.2019

Gjensidige Forsikring har som ambisjon å være Nordens mest kundeorienterte skadeforsikringsselskap. Dette krever at vi er best på skadeoppgjør - i alle kanaler og flater. Når skade skjer står et landsdekkende nettverk av takstkonsulenter og leverandører klare til å bistå kundene våre. Vårt mål er at disse oppdragene skal gjennomføres med riktig metode, god kvalitet, så raskt som mulig og til riktig pris.

Om jobben:

Dine oppgaver vil være å støtte, veilede og kontrollere leverandører og takstkonsulenter i bygningsskader inne i fra kontoret - primært i større og komplekse skader. Du vil følge opp at arbeidet deres utføres i tråd med målsetningene våre.

Om deg:

  • Teknisk fagskole eller annen høyere utdannelse innenfor byggfag. Dette kan kompenseres med annen relevant utdannelse og erfaring
  • Har minimum 5 års erfaring som leverandør og/eller takstmann / takstkonsulent med partielle skader - også større og komplekse skader
  • Behersker ulike digitale verktøy og systemløsninger, og evner å ta i bruk nye løsninger
  • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner

Egenskaper:

  • Har høy grad av integritet
  • Er strukturert og effektiv - også i samhandling med andre
  • Er endringsvilling og fleksibel
  • Trives i kontakt med mennesker
  • Bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr en spennende stilling i et profesjonelt og sterkt faglig miljø med engasjerte kolleger. Tempoet er høyt, og ingen arbeidsdag er lik. Du får konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Ditt arbeidssted er ved vårt kontor på Grålum, Sarpsborg eventuelt ved vårt kontor i Oslo etter avtale.

Takstmann - Eiendom - Kontrollør

Interessert? Ta gjerne kontakt med leder Per Christian Lygård, telefon 908 74 926.

Søk stilling


Vis flere stillinger: