Systemhus i VM-rus

Systemhus skulle la seg inspirere av Ski-VM i Holmenkollen. Lenge før mesterskapet har startet, er boligkjeden allerede i VM-rus.

Antall påmeldte til Systemhus kongress 2011 har sprengt alle kalkyler. Med 260 påmeldte medlemmer, ledsagere og leverandører ble det bookede hotellet på Gardermoen for lite. Nå er årets kongress flyttet til atskillig romsligere Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.

Systemhuskongressen er lagt til Ski-VMs åpningshelg 25-27. februar.

– I forkant var en av våre målsetninger å bidra til at våre medlemmer skulle få opplevelser de ellers ikke ville fått. Målet var rett og slett å skape den beste Systemhus-kongressen noen sinne med inspirasjon og glød i kombinasjon med faglig innhold. Denne gangen grep vi den unike muligheten å kombinere kongressen med spenning rundt en av de største idrettslige begivenhetene siden Lillehammer-OL, forteller markedssjef Anders Paulsen som med glede konstaterer at boligkjeden har lykkes meget godt med oppkjøringen til kongressen.

Og det lover godt for fortsettelsen. Fredag kveld er det VM-vorspiel. Lørdag stiller kongressdeltakerne opp i den nybygde Midtstubakken til hopp normal bakke menn. Og søndag er det 30 km jaktstart menn.

På programmet står forøvrig salgsinspirasjon ved Morten Brandt fra Euro Business School, festmiddag med utdeling av heder og ære samt leverandørtreff.

Kjedeleder Karl Arne Jespersen vil ta for seg ”Rikets tilstand. Her vil han fortelle at kjeden begynner å høste frukter av fjorårets inspirasjonsjippo ”Systemhus i 100” som signaliserer medlemsmålsettingen.

Etter å ha igangsatt 433 nye boliger i fjor, 152 flere enn året før, er boligkjeden igjen inne på rankingslisten for de 10 største boligbyggerne i Norge. 14-15 nye medlemmer er status for 2010.