Systemansvarlig HMSK konsern

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist11.05.2018

AF skal frem mot 2020 vokse til 20 milliarder i omsetning. Samtidig skal vi øke antall ansatte til 5.000 mennesker. For at vi skal nå disse målene er det avgjørende at vi evner å drive vår sterke HMS-kultur og vårt solide fokus på systematikk fremover. Vi søker nå etter deg som kan lede arbeidet med utvikling, administrasjon og vedlikehold av våre HMSK-systemer. Du er strukturert, nøye, nytenkende og du har den erfaringen som trengs for å fylle denne viktige rollen.

Våre systemer og programvarer støtter sentrale og lokale HMSK-prosesser i AF. Disse viktige verktøyene krever tett oppfølging og en høy grad av eierskap slik at de er tilstrekkelig effektive og tilgjengelige for organisasjonen. Du vil også være ansvarlig for sentral rapportering innen HMSK-fagene.

Systemansvarlig HMSK konsern er en nyopprettet stilling. Personen vi leter etter er serviceinnstilt, tålmodig og god til å lære fra seg, enten gjennom AF sine interne kurs, eller en mot en. I tillegg må du ha endringsvilje, være smidig i interaksjoner med andre faggrupper og ha gjennomføringskraft når modifikasjon av våre systemer er besluttet.

Systemansvarlig HMSK konsern støtter og tilrettelegger for effektiv drift av blant annet følgende av AFs HMSK-systemer:

  • Ledelsessystem AFs styringssystem/kvalitetssystem
  • Intern rapportering HMS-resultater, mm.
  • Synergi Life rapportering og saksbehandling av sikkerhet, helse, miljø, kvalitet, a-krim, mm.
  • ProductXchange kjemikalier, stoffkartotek, produktdata
  • System for monitorering mht. arbeidslivskriminalitet

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med høyere utdanning og erfaring fra HMS- og/eller kvalitetsarbeid. Det er en fordel om du også har erfaring fra samme eller liknende bransje. Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk er påkrevd for stillingen.

Personlige egenskaper

Vi leter etter en detaljorientert person med evne til å se det store bildet. Du evner å forstå problemstillinger og omsette disse i enkle løsninger. I tillegg til at du ser muligheter og evner å beskrive utviklingsbehov.

Stillingen rapporterer til Direktør HMS og Kvalitet, Olav Aune. Arbeidsted er AF Gruppens hovedkontor i Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Spørsmål om stillingen

Sif Løvdal

HR-sjef Rekruttering

Konsern

+47 45786585

Olav Aune

Direktør HMS og Kvalitet

Konsern

+47 951 20 135

Søk stilling

Vis flere stillinger: