Daglig leder Ingvild Skaug i Structor Vestfold AS og faglig leder VA Richard Vestly i Structor Vestfold AS.

Structor Tønsberg blir Structor Vestfold - og starter nytt kontor i Sandefjord

Structor Tønsberg AS har endret navn til Structor Vestfold AS og har utvidet med nytt kontor i Sandefjord i tillegg til kontoret i Tønsberg. 

Structor Vestfold AS jobber innenfor fagområdene samferdsel og infrastruktur, med hovedområder innen prosjektering av vei og VA-anlegg. Structor Vestfold AS har hele Vestfold som sitt primære markedsområde.

– Vi ønsker å være nær kunden og tilstede i byen der hvor våre ansatte bor. Vi er to ansatte som jobber med VA som bor i Sandefjord der vi har kunder og gode relasjoner, sier Richard Vestly som er faglig ansvarlig for VA i Structor Vestfold AS.

Kontoret i Sandefjord har sentral plassering på bryggekanten i Sandefjord. Der er det kontorplass til 7-8 ansatte, så det er tatt høyde for ytterligere vekst.

– Det skjer mye i Vestfold-regionen både på vei, bane og utbedring av infrastruktur. Bane Nor planlegger å etablere plass for hensetting av tog i Vestfold der Tønsberg og Sandefjord er aktuelle destinasjoner. Statens vegvesen er i full gang med Tønsberg-pakken, som blant annet omfatter ny fastlandsforbindelsen mellom Nøtterøy og Tønsberg, heter det i en melding fra selskapet.

– Structor Vestfold har fått et godt fotfeste i hele Vestfold-regionen med rammeavtaler med flere kommuner, blant annet innen både vei og VA med nye Færder kommune. Det er stor aktivitet i denne regionen og vi ønsker å være til stede der det skjer. Vi har veldig god kompetanseutveksling med de øvrige Structor selskapene og vi kan tilby kundene alle de fagområder de måtte ha behov for, sier daglig leder i Structor Vestfold AS Ingvild Skaug.