- Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten, sier stipendvinner Jan Anders Syltern, som i dag er prosjektsjef i Veidekke Eiendom i Trondheim.

Stort norsk-svensk stipend til Veidekkeansatt

Onsdag kveld ble Jan Anders Syltern fra Veidekke i Trondheim tildelt et nyetablert stipend fra Norsk-Svensk Handelskammer og Handelshøgskolen i Stockholm.

Stipendiet omfatter Executive MBA-studier til en verdi av 465 000 svenske kroner.

Det er neste generasjons ledere som er målgruppe for stipendiet, og formålet er å styrke relasjonene mellom norsk og svensk næringsliv.

- Norge er Sveriges største handelspartner, og vi håper med stipendiet å kunne bidra til en fortsatt utvikling på dette området, sier Bjørn Rosengren, leder i Norsk-Svensk Handelskammer.

Stipendiet, som omfatter 18 måneders Executive masterstudium ved Handelshøgskolen i Stockholm, ble delt ut under en tilstelning i regi av Norsk-Svensk Handelskammer i Stockholm onsdag kveld.

- Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten. Dette er midt i blinken for min faglige og personlig utvikling, og jeg gleder meg til å ta fatt på studiet i januar sammen med ledere fra hele verden, sier stipendvinner Jan Anders Syltern, som i dag er prosjektsjef i Veidekke Eiendom i Trondheim.