Stor interesse for Vei og Anlegg

Et knapt år før Vei og Anlegg 2012 merker arrangøren allerede stor interesse for messen.

- Målet med Vei og Anlegg 2012 er at dette skal bli den beste messen noensinne. Uteområdet på Hellerudsletta er oppgradert og Exporama har bygget en ny stor utstillingshall som gir nye spennende muligheter, skriver Maskingrossisternes Forening.

All påmelding til Vei og Anlegg 2012 vil pågå via elektronisk påmeldingsplattform på vår hjemmeside www.mgf.no. Denne åpner for påmeldinger 29.august 2011. I tillegg har arrangøren beredskap av medarbeidere som kan hjelpe deg over telefonen dersom det er behov for det.

- For å få best mulig utbytte av Vei og Anlegg 2012 er det viktig at vi får mange besøkende, og at både de og dere utstillere trives. Derfor skal vi sørge for gode fasiliteter; bedre toalettforhold, bedre catering og god service fra messeleverandørene! I forkant av messen vil den bli godt markedsført. Vi vil også utfordre utstillere til å bruke våre invitasjonskort (som utstillere vil motta i god tid før utstillingen) til egne kunder og nettverk. Men alt dette kommer vil tilbake i løpet av høsten 2011, informerer direktør Anita Helene Hall i MGF.

Vei og Anlegg arrangeres 9.-13. mai neste år på Hellerudsletta.