På Norsk Betongdag får vi blant annet oppleve et jubileumsforedrag av Per Helge Pedersen (Byggeindustrien) og Tor Ole Olsen (Dr. Techn Olav Olsen).

Stor fest når Betongforeningen feirer seg selv

I 2014 kan Norsk Betongforening feire sine første 60 år i virke. Dette blir behørig markert på Norsk Betongdag 30. og 31. oktober, med både jubileumsforedrag og en festmiddag som inneholder flere overraskelser.

Det faglige programmet inneholder blant annet et jubileumsforedrag av Per Helge Pedersen (Byggeindustrien) og Tor Ole Olsen (Dr. Techn Olav Olsen). Det vil dessuten bli en seanse med prognoser og konjunkturer ved Prognosesenteret, nytt regelverk fra Standard Norge og Statens vegvesen, eksport av betongteknologi og mange spennende prosjektpresentasjoner fra bygg og anlegg.

På kvelden er det klart for jubileumsmiddag hvor Per Helge Pedersen er hyret inn som toastmaster. Arrangementet finner sted på Hotel Royal Christiania i Oslo.

Ekskursjon 2014 går til Bjørvika, hvor det pågår en voldsom utvikling, både gjennom Barcode-området, Dronning Eufemias gate, Munch-museet og Deichmanske bibliotek.

Betongtavlen 2014 vil bli utdelt fredag 31. oktober.

I forbindelse med jubileet vil også foreningen i samarbeid med Byggeindustrien gi ut et stort jubileumsmagasin. Dette vil bli delt ut til alle på konferansen.