Salgs- og markedsdirektør Øyvind Løkke i Stema Rådgivning.

Stema vant rammeavtale med Nye Veier

Stema Rådgivning har inngått rammeavtale med det Nye Veier på strekningen E6 Kolomoen – Moelv.

Det skriver Stema i en pressemelding mandag.

Avtalen gjelder for tjenesteleveranser av koordinator i henhold til byggherreforskriften, samt kontrollingeniør konstruksjon.

– Vi synes det er veldig spennende å jobbe med Nye Veier AS, uttaler salgs- og markedsdirektør Øyvind Løkke i Stema Rådgivning AS.

Løkke sier i pressemeldingen at han synes det er spennende at anleggsbransjen også i større grad satser på totalentreprisemodellen.

– Dette gir positive gevinster både med hensyn til kvalitet, fremdrift og økonomi. Med en liten byggherreorganisasjon går de bokstavelig talt nye veier, og det inspirerer, sier han.

Oppgavene vedørende koordinator i henhold til byggherreforskriften er allerede igangsatt, og er, ifølge pressemeldingen, i god rute. BetonmastHæhre har entreprisekontrakten, og skal starte opp anleggsarbeidene i august.

Nye Veier har lagt opp til en totalentreprise med opsjon på drift og vedlikehold. Den 19 kilometer lange motorveien Kolomoen – Arnkvern bygges for 110 kilometer i timen, og skal stå ferdig allerede i 2020. Strekningen Arnkvern – Moelv skal stå ferdig til 2021.