Steinras i Ribbunggata i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixSteinras i Ribbunggata i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixSteinras i Ribbunggata i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixSteinras i Ribbunggata i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixSteinras i Ribbunggata i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixSteinras i Ribbunggata i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Steinras mot hus i Oslo

Brannvesenet har sperret av et området og politiet er på stedet etter at store steiner har rast mot et hus i Ribbunggata i Gamlebyen i Oslo.

– Vi er på vei til Ribbunggata hvor det har rast store steiner mot et hus. Vi har ikke fått melding om noen personskader, meldte politiet på Twitter klokka 7.45 tirsdag morgen.

Like før klokka 8 melder Oslo brann- og redningsetat at den er i ferd med å sperre av området som ligger i nedre del av Ekebergåsen.

– Det er nok dramatisk for beboerne som har fått en stor steinblokk inn i inngangspartiet sitt. Men ingen er kommet til skade. Vi undersøker og per nå ser det ikke ut til at det kommer flere steiner, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Flere steinblokker er fanget opp av et sikkerhetsnett på oversiden av huset. Gulbrandsen sier Norges Geotekniske Institutt er varslet og skal undersøke området.