Terje Nyborg Olsen og Stein Johnsen. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien

Stein Johnsen blir Skanskas nye distriktssjef i Drammen

Stein Johnsen tar over etter Terje Nyborg Olsen som i april gikk inn i stillingen som regiondirektør for Bygg Oslo Nærin.

Terje Nyborg Olsen ble i april ansatt som ny Regiondirektør for Bygg Oslo Næring. Terje har siden da bevart ansvaret for DK Drammen, mens prosessen med å finne hans permanente etterfølger som DK Sjef har pågått.

Rekrutteringsprosessen som har inkludert både interne og eksterne søkere er nå avsluttet, og vi har gleden av å annonsere at Stein Johnsen overtar som ny DK Sjef i Drammen fra første september 2019, melder Skanska.

- Det har vært spennende å jobbe med denne rekrutteringen, en prosess jeg selvsagt kjenner stort eierskap til som tidligere DK Sjef i Drammen, og en nøkkelrolle for Region Oslo Næring totalt. DK Drammen er en viktig del av regionen, så det har vært essensielt for oss å få rett person inn i denne lederrollen. Med Stein er jeg trygg på at vi får nettopp det! I konkurranse med flere eksterne søkere har Stein kommet ut som den beste kandidaten til jobben. Stein er bosatt i Drammen, har tung erfaring fra prosjekt, og svært god kjennskap til organisasjonen. Dette gir ham gode forutsetninger for å lykkes, sier Olsen

Stein har lang erfaring fra byggebransjen og har vært i Skanska-systemet siden slutten av 90- tallet. Han har gjennom årene innehatt en rekke ulike roller, nå sist som senior prosjektleder i Region Bygg Oslo Næring.

-  Jeg gleder meg virkelig til å jobbe som DK Sjef i Drammen. Det er et distrikt med mange spennende muligheter for Skanska, og jeg ser frem til å jobbe med målrettede prosjekter sammen med det svært kompetente teamet vi har i distriktet, og sammen med nåværende - og fremtidige samarbeidspartnere, avslutter Johnsen