Sprengningsekspert

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist31.08.2020

Geo, Vann & Miljø er en grunnpilar i Multiconsult og vi ønsker å ytterligere styrke vår kapasitet og kompetanse til disse tjenesteområdene. Til vår seksjon Bergteknikk i avdeling Geo ser vi nå etter deg som har bred sprengningsteknisk kompetanse og erfaring.

Ønsker du å bli en del av et sterkt fagmiljø, jobbe i store tverrfaglige prosjekter og lære av Norges fremste innen sprengningsteknikk? Som sprengningsekspert i Multiconsult vil du få et svært bredt spekter av muligheter, fra små boligprosjekter til gigantiske samferdsels- og infrastrukturprosjekter.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Multiconsult har for tiden en stor og økende oppdragsmengde med mange spennende samferdselsoppdrag, bl.a. Intercity jernbane i Østfold, Fornebubanen, Ny vannforsyning Holsfjorden – Oslo m.fl. Vi har dessuten en rekke andre spennende oppdrag innen bygg og eiendom og vannkraft.  Det er spesielt innen bygg og eiendom vi har mye sprengningsteknisk prosjektering og rådgivning men også noe innen samferdsel og andre infrastrukturprosjekter.

Seksjon Bergteknikk er en del av avdeling Geo i Oslo som teller ca. 120 engasjerte personer fordelt på seksjonene Geoteknikk (3 seksjoner), Bergteknikk, Grunnundersøkelser, Geolab og Måletjenester. Geo i Multiconsult er en merkevare og vi er stolte av vår posisjon som landets største totalleverandør innen geofag. Hos oss er geofagene samlet og jobber på tvers av de ulike forretningsområdene. Dette gir våre fagfolk unike muligheter til varierte og spennende oppgaver slik at de faglige spydspissene får vokse fram. Gjennom veldrevne kompetansenettverk sikrer vi enhetlig metodikk, samkjørte fagområder og at vi er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Vårt formål er å løse de bergtekniske utfordringer som våre kunder står overfor på en effektiv og formålstjenlig måte. Vår ambisjon er å opprettholde og videreutvikle den sterke fagkompetansen slik at Multiconsult også i framtiden vil være et førstevalg for våre kunder. I tillegg til den faglige kompetansen er vi stolte over å ha et godt og sosialt arbeidsmiljø, hvor kollegaer trives i lag. 

Aktuelle arbeidsoppgaver:

 • Rådgivning, prosjektering, oppdragsledelse og kundeoppfølging
 • Sprengningsteknisk rådgivning
 • Vurdering av vibrasjonsgrenser
 • Prosjektering og oppfølging av bergsikringsarbeider
 • Utarbeidelse av tilbudsgrunnlag for bergarbeider
 • Byggeplassoppfølging for bygg og eiendom, samferdsel og annen infrastruktur

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Vi ser etter deg som er sertifisert bergsprenger med bred sprengningsteknisk kompetanse og erfaring. Du er selsvtendig, ansvarsbevisst og har alltid fokus på gode leveranser. Ettersom vi samarbeider mye på tvers av fagområdene er det viktig at du har gode samarbeidsevner, og trives med å jobbe i tverrfaglige team. Videre tror vi at du liker tekniske utfordringer, er nytenkende og løsningsoreintert, og har et iboende engasjement for faget!

Utover dette ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Sertifikat som Bergsprenger / Bergsprengningsleder
 • Minimum 5 års erfaring som Bergsprenger / Bergsprengningsleder
 • Minimum ingeniørutdannelse eller tilsvarende kompetanse
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk
 • Førerkort for bil

VI KAN TILBY DEG:

 • Et av Norges største og ledende fagmiljøer innen ingeniørgeologi.
 • Et meget godt arbeidsmiljø faglig og sosialt, preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
 • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fem ukers ferie, samt fri i romjul og hele påskeuken
 • Firmahytter og et aktivt bedriftsidrettslag
 • Et ekspansiv selskap kjennetegnet med en sterk posisjon og et godt multifaglig miljø

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en søknad eller ta kontakt med Avdelingsleder Geo, Odd Arne Fauskerud på epost: odd.arne.fauskerud@multiconsult.no eller tlf: +47 92015823.

Søk stilling

Vis flere stillinger: