Spesialister innen Prosjektadministrasjon

BER er et uavhengig rådgivingsselskap innen næringseiendom med spesialområdene verdivurdering, teknisk tilstandsanalyse/ due diligence og prosjektadministrasjon. Vi bistår både private og offentlige aktører, og har de største eiendomsforvalterne, leietakerne, finansinstitusjonene og advokatene som våre kunder. Vi er kjent for å være en nøytral aktør som gjennom den anerkjente BER rapporten sikrer våre oppdragsgivere objektiv bistand med høyt faglig innhold. For mer informasjon se www.ber.no

Firma BER - Bygg og Eiendomsrevisjon
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

BER VOKSER VIDERE OG SØKER FLERE MEDARBEIDERE!

Vi søker nye rådgivere/spesialister innen Prosjektadministrasjon

BER’s organisasjon er faglig dedikert, teamorientert og effektiv, og hverdagen preges av operative gjøremål i krysningspunktet mellom kunder, prosjektleveranser og egen organisasjon. Det er en flat struktur med godt samarbeid, høyt tempo og spennende arbeidsoppgaver.

Som rådgiver/spesialist vil du ha følgende hovedoppgaver:

• Byggeteknisk rådgivning i forbindelse med oppfølging av byggeprosjekter

• Kontroll og styring av økonomi og fremdrift i prosjekter, befaringer og møteledelse

• Rådgivning i forbindelse med leieforhold etc.

• Oppfølging av eiendomsprosjekter og avstemming av byggelån

• Teknisk rådgivning og bistand til våre oppdragsgivere

• Overtakelsesbefaringer

• Identifisere og følge opp relevante krav og forskrifter (myndighetskrav, byggherreforskrifter, interne krav) innenfor fagområdet.

• Bistand ved internopplæring og videreutvikling av selskapet

Vi søker deg med høyere relevant teknisk utdanning, og dokumentert erfaring fra prosjektadministrasjon. God og relevant erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen kan kompensere for manglende formell utdanning. Du er trygg på egen kompetanse og har høy faglig integritet. Stillingen innebærer behov for økonomisk forståelse, at du er analytisk med en strategisk tankegang og strukturert tilnærming, samt at du er opptatt av samarbeid og har gode kommunikasjonsevner.

Vi kan tilby en sentral stilling i et stolt og kvalitetsbevisst fagmiljø, med mange spennende prosjekter og gode muligheter for påvirkning og utvikling. Vi har kontorsted Skøyen, og noe reisevirksomhet innenlands må påregnes.

For mer informasjon, kontakt Nils-Erik Christiansen i BER på tlf. 911 31 930 eller vår rekrutteringspartner, Incontro AS ved Anne Herlofson på tlf. 971 11 195 eller Hege Furfjord på tlf. 976 91 611.

Søk stilling

Vis flere stillinger: