Spennende selskap søker Norges beste prosjektledere

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker de dyktigste av de dyktige til å lede noen av de tyngste prosjektene innen Olje & Gass, Bygg & Anlegg og Industri & Miljø.

Er du en sivilingeniør, utadvendt, entusiastisk, kvalitetsbevisst, selvgående og samtidig en samarbeidsorientert leder som ønsker å være med på et eventyr, vil vi gjerne høre fra deg!

Selskapet vi jobber for er velrennomert og har stor suksess med å løse tøffe utfordringene. Hovedkontoret ligger i Oslo, men grunnet stadig økende oppdragsmengde, har de etablert avdelinger i Sør-Norge og i Trondheim.

Personlighetsprofil:

Det stilles store krav til tverrfaglige kompetanse, samtidig som du er inspirerende leder med godt overblikk og gjennomføringsevne. Du må evne å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og utad, og du skaper gode relasjoner og tillit i forhold til oppdragsgiver, kunde og i prosjektgruppen. Det stilles krav til relevant høyere utdanning.

Selskapet tilbyr meget spennende oppgaver og gode økonomiske betingelser. Selskapets ansatte tilbys i tillegg stor grad av frihet under ansvar.

For ytterligere spørsmål rundt stillingene, vennligst kontakt Senior Partner Terje Lund på telefon 926 19 510.

CV og søknad sendes til tlu@rettbemanning.no Vi kaller inn til intervju fortløpende.

Vis flere stillinger: