Sommerjobb / praksisplass Bygg og anlegg

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist10.11.2014

Bygg- og anleggsdivisjonen i Sandvika har behov for flere sivilingeniører og ingeniører innen våre fagområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplasser sommeren 2015.

Vi er et bredt tverrfaglig sammensatt miljø med ca. 200 sivilingeniører og ingeniører. Vi arbeider innenfor fagområdene konstruksjonsteknikk, geoteknikk, ingeniørgeologi og byggadministrasjon.

Vi tilbyr

En sommerjobb/praksisplass hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen prosjektering av bygg, bruer, havneanlegg, industrianlegg eller landbaserte olje- og gassanlegg. Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Gode evner og interesse innen statikk, konstruksjonsfag og eventuelt geofag, og med gode karakterer innen sentrale fag
  • Utadvent og omgjengelig og som liker å arbeide i team
  • Noe erfaring med verktøy for analyse, dimensjonering og DAK/BIM

Innsendelse av søknad

Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført ingeniørhøgskole og planlegger å gå videre med masterstudier.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktpersoner:

Kjetil Ruud

Seksjonsleder

tlf.: 454 01 263

Send e-post

Stein Tidemann

Divisjonsdirektør

tlf.: 454 01 210

Send e-post

Vis flere stillinger: