Sommerjobb / praksisplass 2015 - Geoteknikk

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 22 sivilingeniører i egen seksjon ved vårt hovedkontor i Sandvika, samt 6 sivilingeniører i Molde, én i Odda og 4 i Trondheim. I tillegg har vi 16 geoteknikere og egen feltavdeling med 8 borerigger i Gøteborg. Fire av disse boreriggene er til enhver tid stasjonert i Norge. Feltavdelingen i Gøteborg har også etablert seg med lager og verksted i Fredrikstad. Videre har vårt Molde-kontor egen feltavdeling med 3 borerigger, borebåt og laboratorium.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist10.11.2014

Det geotekniske fagmiljøet i Norconsult har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havne- og kaianlegg og kommunaltekniske anlegg.

Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplass sommeren 2015. Vi søker derfor en student som er ferdig med 4. (3.) årskull, primært ved NTNU. Du vil delta i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver i Norge og utenlands.

Du er:

  • kreativ
  • engasjert, positiv, initiativrik
  • målrettet og resultatorientert
  • fleksibel og ansvarsbevisst
  • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og evt. attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søk her

Kontaktpersoner:

Arne Engen

Seksjonsleder Geoteknikk

tlf.: 454 01 147

Send e-post

Stein Tidemann

Divisjonsdirektør

tlf.: 454 01 210

Send e-post


Vis flere stillinger: