Sommerjobb - Peab Bygg Øst 2017

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 14 000 ansatte og en omsetning på over 45 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner.

FirmaPeab Bygg Øst
FylkeFlere fylker
StedOslo, Romerike, Østfold, Telemark og Vestfold og Buskerud
Søknadsfrist01.03.2017

Peab Bygg Øst jobber med mange ulike typer prosjekter; bolig, næring og rehab i ulike størrelse og produksjonslengde. HMS (helse, miljø og sikkerhet) og kvalitet er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en kvalitetsleverandør for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort.

En sommerjobb i Peab Bygg Øst gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gir deg et godt utgangpunkt for arbeidslivet. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb.

Vi ser etter studenter som:

  • er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag - gjerne bygg/konstruksjonsteknikk
  • er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer
  • trives med en hektisk arbeidshverdag ute på byggeplass
  • er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt
  • deg som er nysgjerrig på byggebransjen og Peab
  • kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig

Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter.

Peab driver byggvirksomhet på det sentrale Østlandsområdet; Oslo, Romerike, Østfold, Telemark og Vestfold og Buskerud.

Beskriv i din søknad hvor geografisk du helst ønsker jobb. Varighet og tidspunkt etter avtale.

 YTTERLIGERE INFORMASJON
Eli Tangen
+47 92843526

Søk her