Solberg Bil utvider i Telemark

Solberg Bil i Skien overtar Ford-agenturet fra Jorkjend Porsgrunn, og gasser på i Telemark.

Det skriver Solberg Bil i en pressemelding på nettsiden mynewsdesk.com.

I tett samarbeid med Ford Motor Norge har Solberg Bil i Skien og Jorkjend Porsgrunn inngårr avtale om at Solberg Bil utvider i Telemark, og overtar Ford agenturet fra Jorkjend Porsgrunn senest 1. desember 2014, heter det i pressemeldingen.

– Vi er overbevist om at dette er en god løsning for Ford i Skien- og Porsgrunnsområdet sier salgsdirektør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg i meldingen.

Han legger ikke skjul på at det foreligger solide vekstplaner for Ford i Telemark.

– Solberg Bil har vist vilje til investering i Ford, og ikke minst evne til å levere volumer over tid. Ènmerkeforhandleren Solberg Bil oppnår en større markedsdekning, og vil forsterke salget av Ford i hele sitt utvidede nedslagsfelt, uttaler Berg.

Som ett ledd i de etablerte vekstplanene vil Solberg Bil intensivere sin satsning på nyttekjøretøy med etablering av et fullverdig Ford Transit-senter. Solberg Bil vil også oppruste anlegget i Skien ytterligere. Solberg Bil vil med dette bli en av de første komplette Ford Store-fasiliteter i Norge, heter det i pressemeldingen.

– Vi er svært godt fornøyd med løsningen og den veksten Ford Motor Norge og Solberg Bil planlegger for distriktet, uttaler daglig Leder i Solberg Bil, Ole B Solberg.

– Vi har ambisiøse planer, sier Solberg i pressemeldingen.