Snickers Workwear lanserer ny Gore-Tex-kolleksjon

For høsten/vinteren 2019 utvider Snickers Workwear sitt utvalg av arbeidsklær for krevende værforhold med en kolleksjon av avanserte FlexiWork Gore-Tex-plagg.

Den nye kolleksjonen består av fire plagg: Gore-Tex skalljakke, Gore-Tex 37.5 isolert jakke, Gore-Tex 37.5 isolerte bukser + hylsterlommer, og Gore-Tex Windstopper-jakke.

- Vår nye FlexiWork Gore-Tex-kolleksjon er utviklet i samarbeid med Gore-Tex, sier Tobias Rantzén, Commercial Offer og Development Manager hos Snickers Workwear.

- Dette samarbeidet mellom to ledende merkevarer har ført til slitesterke arbeidsklær for kulde, vind og regn om høsten og vinteren, legger han til.

Kolleksjonen er laget av vanntett og slitesterkt Gore-Tex-stoff med tapede sømmer, stretchpaneler, 37.5-polstring og formsydd design.

Snickers Workwears nye Gore-Tex-plagg er en del av et lagsystem som er utformet for å holde brukeren varm og tørr. Disse plaggene kan kombineres med andre Snickers Workwear-plagg for å sikre at man har det riktige antrekket for de aktuelle forholdene og arbeidsoppgavene.