– Jeg er stolt over å få bli en del av Stema og utvikle selskapet videre til beste for medarbeidere, kunder og alle som skal bruke byggene og anleggene vi bidrar i, sier Eivind Thoresen Skarpaas.

Skarpaas ny leder i Stema Rådgivning

Eivind Thoresen Skarpaas (49) er ansatt somadministrerende direktør i Stema Rådgivning AS.

Stema Rådgivning AS er en del av OBOS-konsernet, og styret i selskapet har nå ansatt Eivind Thoresen Skarpaas (49) som ny administrerende direktør.

– Vi er trygge på at Eivind Thoresen Skarpaas er den riktige til å videreutvikle Stema Rådgivning AS i tråd med selskapets verdier og langsiktige mål, til beste for Stemas kunder og medarbeidere. Vi ser fram til å ta fatt på samarbeidet og veien videre, sier styreleder i Stema og konserndirektør i OBOS, Morten Aagenæs.
  
Eivind Thoresen Skarpaas (49) er utdannet sivilingeniør fra NTH, avdeling for elektro- og datateknikk, med spesialisering innen akustikk. Han har også vært ansatt i flere år i Sweco Norge AS og har lang og bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen innen rådgivning. Skarpaas kommer nå fra stillingen som divisjonsleder bygg- og installasjoner i Asplan Viak AS.

Skarpaas ser fram til å komme i gang med arbeidet i Stema og uttaler at de engasjerte og høyt kompetente medarbeiderne i Stema er, og har vært, involvert i mange viktige prosjekter som angår oss alle.

– Jeg er stolt over å få bli en del av Stema og utvikle selskapet videre til beste for medarbeidere, kunder og alle som skal bruke byggene og anleggene vi bidrar i. Og jeg gleder meg samtidig over å bli en del av OBOS-konsernet, som toneangivende samfunnsutvikler i bygg- og anleggsbransjen. Stema Rådgivning AS ønsker å være foretrukket både av kunder og arbeidstakere. Vi vil tenke stort og fremover, og alle som er interesserte i å tenke muligheter sammen med oss inviteres til å ta kontakt, sier Skarpaas.