Skanska søker nyutdannede

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 43.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Firma Skanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2017

Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?

Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 43 000 ansatte globalt. Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Young Professionals Program
For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper.

Jobb i Skanska

Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg eller anlegg.

I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseforflytning, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.

Vi har virksomhet over hele landet, fra Svalbard i nord til Lindesnes i sør. Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge.

Bygg og anlegg
Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med på å bygge blant annet boliger, kontorbygg, kjøpesentre, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre mange distriktskontorer, og arbeide ute på et prosjekt i nærheten av dette.
Ved å jobbe i anleggsvirksomheten vil du være med og bygge for eksempel veier, broer, kraftstasjoner, dammer og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom.
I anleggsvirksomheten arbeider man i hovedsak fire- eventuelt femdagers uke, men 12- 9-ordning kan også påregnes.

Støttefunksjoner og datterselskaper
Skanska ansetter også nyutdannede til flere av spesialistselskapene, og tekniske støttefunksjoner som Survey og BIM.
Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.

Vi mottar og behandler søknader fortløpende. Vennligst spesifiser hvilke lokasjoner og arbeidsområder som er av interesse i din søknadstekst.

Kontaktperson er avhengig av lokasjon og fagområde, og du vil få tilsendt kontaktinformasjon på bakgrunn av dette. Ved spørsmål henviser vi derfor til mailadresse rekruttering@skanska.no.

Søk via vår rekrutteringsportal

Vis flere stillinger: