Foto: Blåkläder

Skanska, NCC og Peab velger Blåkläder

Skandinavias tre største entreprenører, NCC, Skanska og PEAB, har signert avtaler med arbeidstøyprodusenten Blåkläder verd omtrent 450 millioner svenske kroner.

Den nordiske avtalen med NCC og Skanska er en forlengelse på 3 år, mens avtalen med PEAB er ny, skriver Blåkläder i en pressemelding tirsdag.

Blåkläder blir dermed eksklusiv leverandør av arbeidstøy for alle de tre selskapene, samtidig som NCC og PEAB i tillegg benytter Blåkläder som leverandør av sko og hansker.

– Det er kritisk for NCC at Blåkläder leverer arbeidstøy i høy kvalitet, med god funksjonalitet og godt design. Vi setter også pris på at Blåkläder eier egen produksjon og eget lager, samtidig som de har et sterkt miljøfokus, uttaler Innkjøpssjef i NCC, Ole Kristoffersen.

Blåkläder gikk nylig til innkjøp av det helautomatiske lagersystemet AutoStore for å være i stand til å håndtere store avtaler som dem med Skanska, NCC og Peab.

– Vi er selvfølgelig stolte over å få tillit fra Skandinavias største entreprenører. Det beviser at vår investering lønner seg, og at vi fokuserer på de rette tingene. Samtidig utfordrer de oss til å utvikle oss videre, sier administrerende direktør i Blåkläder, Henrik Holm.