Illustrasjonsfoto

Skanska inngår avtale med Powel

Powel inngår rammeavtale med Skanska om bruk av Gemini 3D-løsninger for Entreprenør, som hovedverktøy for geomatikere og stikningsingeniører i selskapet.

- Etter en kort prøveperiode hos Skanska falt valget på Gemini 3D Entreprenør og løsningen vil i løpet av 2014 og 2015 tas i bruk hos Skanska Norge AS, heter det i en melding fra Powel. 

15 nyansatte i Skanska Norge AS ble i høst de første brukerne til å gjennomgå opplæring i Gemini 3D Entreprenør. I løpet av 2015 vil Skanska gjennomføre ytterligere opplæring blant deres 140 geomatikere.

Skanska AS sine datterselskaper Vassbakk & Stol og Marthinsen & Duvholt er allerede brukere av Gemini 3D Entreprenør.

- Dette er en stor og viktig kontrakt for oss og Powel ser frem til det videre samarbeidet. Sammen med rammeavtalen med Statens vegvesen fra tidligere i år, befester dette Powel sin posisjon som markedsleder innenfor teknisk programvare i entreprenørbransjen, sier Bård Benum, administrerende direktør i Powel.

- Skanska valgte å satse på Gemini Entreprenør da dette gir den mest komplette løsningen for vår virksomhet, og at programvaren er tilpasset norske standarder, sier Trond Petter Eide, direktør i Skanska Survey.