Skanska CD Norway har kjøpt Grenseveien 90 fra AS Sigellen.  F.v. Björn Mattsson, adm dir i Skanska CD Norway, og Gunnar Mellbye daglig leder i AS Sigellen.

Skanska CD Norway har kjøpt Grenseveien 90 AS

 Skanska Commercial Development Norway AS (Skanska CD Norway) har kjøpt Grenseveien 90 AS på Helsfyr i Oslo. Dette er den fjerde akkvisisjonen for utvikling av kontorlokaler i hovedstaden som selskapet gjennomfører.

Skanska CD Norway skal utvikle et nytt kontorbygg med høye miljøambisjoner på eiendommen i Grenseveien. Prosjektet skal bidra inn i den positive utviklingen og urbaniseringen av Helsfyr.

Utvikler eiendom i attraktivt område
- Helsfyr er et etablert kontor-cluster i Oslo, med store og seriøse eiendomsutviklere på eiersiden. I takt med eksisterende og fremtidige planer for området, har Skanska CD Norway tro på at Helsfyrs posisjon som et attraktivt kontorområde ytterligere vil styrkes i tiden som kommer, heter det i en melding fra selskapet.

Skanska CD Norway ble etablert i Norge i 2010.

- Denne investeringen passer meget godt inn i vår prosjektplan for Oslo. Totalt har vi nå rundt 30 000 m² under produksjon i Sundtkvartalet gjennom et joint venture med Entra. Vi har ytterligere ca. 50 000 m² i pipeline med Tingstuveien 31, Vitaminveien 4 og nå også Grenseveien 90, sier administrerende direktør Björn Mattsson i Skanska CD Norway.

Vil ha flere med på laget
- Skanska CD Norway er et lite forretningsområde i et stort, globalt konsern, og siden oppstart har vi bygget sten på sten. I dag består vi av seks personer, og er i ferd med å rekruttere en utleieansvarlig. I tillegg kommer vi til å søke ytterligere en ressurs i løpet av høsten for å styrke oss på prosjektutvikling, sier Mattsson.

Eiendommen Grenseveien 90 har i en årrekke vært eid og forvaltet av AS Sigellen. Transaksjonen ble gjennomført etter en strukturert salgsprosess tilrettelagt av eiendomshuset Malling & Co.