Illustrasjon: Arcasa arkitekter

Skanska bygger 168 leiligheter på Ulven i Oslo

Skanska har signert kontrakt med Obos om bygging av 168 leiligheter på Ulven i Oslo. Kontrakten har en verdi på 344 millioner kroner og inngår i ordrereserven for tredje kvartal.

Kontrakten ble signert i begynnelsen av juli med forbehold om salgsgrad. Nå har Obos ved Ulven Bolig AS, som er Skanskas kontraktspart, bestilt utførelse av prosjektet.

Prosjektet er en del av den store transformasjonen av bydel Ulven og har navnet Ulven B3. Kontrakten som skal gjennomføres i totalentreprise innbefatter bygging av 168 leiligheter fordelt på to bygg med et bruttoareal på cirka 16.600 kvadratmeter. Det laveste bygget blir på fem etasjer og det høyeste 14. På taket blir det takhager og i kjeller blir det boder, teknisk rom og sykkelparkering. Parkeringsplasser for leilighetene blir i naboprosjektet som allerede er under bygging.

- Vi har hatt et tett og konstruktivt samarbeid med Ulven Bolig og er svært glad for at vi nå sammen skal realisere dette spennende boligprosjektet som blir det nye landemerket på Ulven og en viktig brikke i transformasjonen av området, sier Tor Arne Midtskogen, konserndirektør med ansvar for byggvirksomheten i Skanska Norge.

Planlagt byggestart er 1. november 2019 og forventet byggetid er cirka 2,5 år.