Torger Terum, daglig leder i Flaget AS (f.v.), Sigurd Flaget, prosjektleder i Flaget AS og Ketil Strand, kjededirektør i Skalahus.

Skalahus utvider på Østlandet

Skalahus har fått med seg Flaget AS fra Hokksund på laget, og nå skal det satses ytterligere i Østlandsområdet.

Flaget AS er en totalentreprenør som har vært i bransjen siden 1995 og har 60 ansatte. Flaget utfører i dag flere tjenester innen byggfaget.

- Vi ønsket å bli forhandler av Skalahus fordi vi ønsker flere bein å stå på. Med Skalahus på laget får vi et veldig bra supplement til vår aktivitet, og det vil gi våre kunder enda større valgmuligheter. Skalahus som merkevare og strukturen de har tiltalte oss, sier daglig leder Torger Terum i Flaget AS.

Flaget jobber både med eneboligmarkedet og kommer med flere egenregiprosjekter.

- Vår ambisjon er å være den foretrukne leverandør av bolig i vårt forhandlerområde. Vi har lang erfaring og godt omdømme, og sammen med vår brede kompetanse er vi sikre på at vi vil være en god og trygg samarbeidspartner for Skalahus, sier Terum.

Ketil Strand, kjededirektør i Skalahus, er godt fornøyd med å få Flaget AS på laget.

- Vi går et spennende samarbeid i møte. Flaget AS er en forhandler som er etablert i flere markeder innen byggebransjen og som ikke minst er velegnet som totalentreprenør for våre boligkonsepter. Med en stor opparbeidet tomtebank vil Flaget AS fremover komme med mange spennende egenregiprosjekter og vi gleder oss over å kunne være leverandør til disse fremover. Samarbeidet vil definitivt gi resultater både for Flaget og for Skalahus, sier Strand.