Sjefsskifte i Faveo

Styreleder Thorbjørn Overholt tar over som konsernsjef i Faveo etter at Miguel Guirano er blitt akutt syk.

Konsernsjef Miguel Guirao har fått en akutt sykdomssituasjon og et sykdomsbilde som kan vare noe tid. Styret og Guirao har derfor kommet overens om at han forlater posisjonen som konsernsjef og fortsetter som ansatt i selskapet, heter det i en pressemelding.

Styreleder Thorbjørn Overholdt går inn som fungerende konsernsjef i Faveo Management AS fra i dag 1. februar. Nestleder i styret, Håkan Murby, tar over styrelederposisjonen.

Thorbjørn Overholt har vært i selskapets styre i ca tre år hvor han det siste året har vært styreleder. Overholt har hatt mange sentrale lederposisjoner i norsk næringsliv og arbeider i dag som strategisk rådgiver for både private og offentlige virksomheter. Overholt er 58 år og bosatt i Oslo.

Faveo tilbyr profesjonell prosjektledelse og bistår virksomheter med planlegging og gjennomføring av komplekse prosjekt. Faveo er et resultat av sammenslåingen mellom norske Prosjekt- og teknologiledelse AS (PTL) og svenske Swepro Project Management AB. Konsernet teller i dag 320 medarbeidere.