Sivilingeniører/Ingeniører Teknisk Senter

Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av industrielt vedlikehold, prosjektledelse & engineering, verkstedproduksjon, industrimuring og service. Vi leverer produkter og tjenester til prosess-, olje og gassproduserende industri, energiprodusenter, infrastruktur og offentlig virksomhet. Vi ønsker å skape verdier for våre kunder ved kostnadseffektive løsninger og økt tilgjengelighet på produksjonsutstyr. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft. Selskapet har en omsetning på 1,8 milliarder kroner og har nå mer enn 1400 ansatte i Norge. Vi er lokalisert på flere steder i Norge. Bilfinger Industrial Services Norway AS er inne i en vekstfase med store og spennende utfordringer foran oss.

FirmaBilfinger Industrial Services Norway
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist06.10.2014

Bilfinger Industrial Services Norway AS, verkstedproduksjon/vedlikehold Øst er en tverrfaglig avdeling med 500 ansatte lokalisert i Grenland, Rjukan, Holmestrand, Slagentangen og Raufoss. Tjenesteområdene er plate/sveis/rør, maskinering, ventil, plast/gummi og prosjekter, samt mekanisk, automasjon, elektro, ventilasjon, kran & sikkerhet, tele og rigg/kran.

Bilfinger Industrial Services Norway AS, avdeling Teknisk Senter, har 14 ansatte ved Herøya Industripark i Porsgrunn. Vi er i vekst og har behov for å knytte til oss nye og kvalifiserte medarbeidere.

Sivilingeniører/Ingeniører - Teknisk Senter

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

Vi søker personer som vil være med på å utvikle våre satsningsområder innenfor fagdisiplinene Infrastruktur og Vannkraft. Søkere må ha erfaring fra verkstedproduksjon.

Infrastruktur

Modifikasjon og vedlikehold innen jernbane/tog.

Vannkraft

Produksjon og installasjon av utstyr i vannvei (trykkrør, luker, grinder, tverrslagsporter etc.) samt turbin og ventilrevisjoner.

Offshore

Produksjon, modifikasjon og vedlikehold av oljeserviceutstyr.

Kvalifikasjoner:

Søkere må ha ingeniør eller sivilingeniørutdannelse fra høyskole eller universitet.

Vi søker personer med bred og mangeårig erfaring innen aktuelle fagdisipliner, samt erfaring fra markedsføring og salg. Du må like å arbeide i prosjekter, være resultatorientert, å ha evne til å skape tette kunderelasjoner. Du må kunne arbeide selvstendig og nøyaktig, samt ha gode holdninger innen Helse, Miljø og sikkerhet.

Personer med bredt kontaktnett vil bli foretrukket.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår. Vi har en arbeidsform som er åpen, ærlig og ordentlig.

Søk stilling

Kontaktpersoner

Eirik Noer Smedstad

Avdelingsleder

eirik.noer.smedstad@bilfinger.com

+47 991 15 007

Dag Madsen

HR-sjef

dag.madsen@bilfinger.com

+47 951 66 713