Sivilingeniør - konstruksjonsteknikk

Betonmast Selvaagbygg AS er blant landets mest erfarne boligentreprenører. Vi har produksjon og prosjektering i samme hus, og utvikler og bygger i dag flere store og spennende boligprosjekter i Oslo og omegn. Betonmast AS er et solid entreprenørselskap i sterk vekst.

FirmaBetonmast Selvaagbygg
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2014

Betonmast Selvaagbygg Prosjektering søker to byggtekniske rådgivere:

  • Senior sivilingeniør
  • Yngre sivilingeniør

For begge stillingene kreves erfaring med prosjektering av betongkonstruksjoner ved bruk av Revit, FEM-Design, G-prog eller tilsvarende. Nyutdannede vil også bli vurdert.

Vi tilbyr:

Tverrfaglig prosjekteringsmiljø med landskapsarkitekter, arkitekter, konstruksjonsteknikere og bygningsfysikere i tett samarbeid med entreprenør. Prosjektutvikling i tidlig fase og detaljprosjektering.

Konkurransedyktige betingelser.

Betonmast Selvaagbygg utvikler, prosjekterer og bygger større leilighetskomplekser med tilhørende næring og parkeringsanlegg. Vi har nylig inngått kontrakter på mer enn 800 boliger i Oslo-området, i tillegg har vi 500 boliger under bygging. Dette gir en solid ordrereserve og langsiktighet.

For mer informasjon, ta kontakt med direktør prosjektering Tove C. Hæreid på tove.c.hereid@betonmast.no, mobil +47 907 52 319.

Søknad med CV sendes på e-post til jobbselvaagbygg@betonmast.no innen 31. oktober 2014.

Vis flere stillinger: