Sivilingeniør/ingeniør VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfristsnarest

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø med tung teknisk kompetanse. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Du er, som oss, opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Det er fint om du har god evne til samarbeid, er initiativrik og ansvarlig og evner å bygge relasjoner og skape nettverk. At du har fokus på både bunnlinje og kommersielle muligheter.

Som del av Swecos VVS-team vil du bidra til videre vekst og utvikling. Sweco i Seljord har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet lokalt i Telemark, Buskerud og Agder.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av prosjektering og planlegging av alle typer VVS-anlegg, prosjektledelse og oppfølging.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør med erfaring fra VVS.
  • Du har solid erfaring og kompetanse fra rådgivende ingeniør eller entreprenør.
  • Du har gjennomføringsevne og følger et prosjekt fra start til slutt.
  • Du har høy grad av faglig ekspertise.

Sweco Seljord har i dag 45 ansatte og dekker fagområdene VA prosess, VA transport, Vei og anlegg, Bygg, VVS, Elektro, Automasjon, Plan og landskap, miljø, Byggeledelse, PA, landmåling samt driftsassistanse for renseanlegg og vannverk.

Seljord er kjent for sin flotte natur og byr på en rekke hus og tomter, barnehageplasser og et utvalg skoler. Seljord er trafikknutepunkt mellom øst og vest.

Kontaktpersoner:

Kai Slåkvik

+47 992 63 833

Søk stilling

Vis flere stillinger: