Sivilingeniør/ingeniør Veiprosjektering - Hamar

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist30.11.2014

Sweco Norge kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse med rådgivning innen vann, avløp og prosessteknikk. For å innfri krav fra markedet bruker vi ressurser på å holde oss faglig oppdatert gjennom vårt nettverk mot nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Sweco har sterke VA faglige miljøer flere plasser i landet og kan derfor tilby et bredt spekter av kontakter, prosjekter og muligheter.

Litt om oss på Hamar

Swecos avdeling på Hamar er en del av Region Hedmark og Oppland. Sweco HEO har i dag over 70 medarbeidere fordelt på kontorene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Avdeling Hamar har 35 ansatte fordelt på fagene VA, Miljø, Veg og bane, Trafikk, Bygg, VVS, Elektro og PA. På veg- og bane er vi pr. i dag 5 stykker. Vi jobber ofte på store oppdrag der mange fagfelt og Sweco-kontorer er involvert. På Hamar står det spennende utfordringer i kø. Vi har i en årrekke vært sentrale i arbeidet med ulike parseller på E6 Gardermoen – Biri og vårt fagmiljø på Hamar vil fortsatt være sentralt i kommende store samferdselsoppdrag i Sweco. I tiden fremover ønsker vi i tillegg å videreutvikle vårt etablerte marked lokalt.

Arbeidsområder

 • Prosjektledelse
 • Veiprosjektering
 • Fagansvarlig i større samferdselsprosjekter
 • Arbeidet vil spenne fra hoved- til detaljplaner og utarbeidelse av anbudsgrunnlag
 • Utvikle og følge opp medarbeidere, faglig og prosjektoppfølging

Muligheter

Sweco er et stort rådgiverselskap med mange muligheter for personer som har den rette bakgrunn og holdning. Vi utvikler våre medarbeidere i 3 retninger, fagperson, prosjektledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå. Vi har eget opplæringsprogram innen ledelse og prosjektledelse hvor vi utvikler egnede personer. Ser du etter nye utfordringer samtidig som du ønsker å være med i et sterkt fagmiljø hos Sweco på Hamar, hører vi fra deg.

Din bakgrunn

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør med 5-10 års erfaring eller mer
 • Du har meget gode faglige kvalifikasjoner
 • Gode samarbeidsevner
 • Du er selvstendig og liker å formidle og utvikle kollegaer, gjøre andre gode
 • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på bokmål eller nynorsk
 • Du viser engasjement, er en lagspiller og har godt humør, også i krevende situasjoner
 • Du liker å skape resultater og bør være kunde- og løsningsorientert
 • Det er viktig at du har erfaring og eller evnen til å jobbe i prosjektteam og kunnskap om bruk av dataprogrammer, eksempelvis Office-programvare, AutoCAD og NovaPoint/Virtual Map. Det er fordel med kunnskap innen 3D-modellering og animasjon.

Du har lyst til å utvikle deg videre innenfor dine interessefelt og denne stillingens fagområde.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kenneth Urnes

Gruppeleder

+47 480 33 005

Søk stilling

Vis flere stillinger: