Sivilingeniør / ingeniør VA og klimatilpasning

Rambøll Vann består av et globalt team med dyktige rådgivere - ingeniører, forskere, hydrauliske spesialister og landskapsarkitekter – som jobber fra 40 ulike kontorer rundt om i verden. Vi har mer enn 50 års erfaring med å lage innovative løsninger innenfor vannforvaltning og landskapsarkitektur. Vi tar tak i kundenes utfordringer knyttet til vann, som klimatilpasning og økologisk fotavtrykk, blå grønn planlegging, vannressurser, vann- og avløpsrensing samt infrastruktur. Rambøll i Alta har i dag over 30 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene Areal- og samfunnsplanlegging, Bygg og tekniske systemer, Samferdsel samt Vann og klimatilpasning.

Firma Rambøll
FylkeFinnmark
StedAlta
Søknadsfrist25.05.2018

Vi søker etter dyktige og fremtidsorienterte ingeniører og sivilingeniører som vil arbeide med vann og avløp, eventuelt spesialisere seg innen klimatilpasning og flomanalyser. Oppgaver er knyttet til planlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter innen vann og avløp. Innen klimatilpasning er sentrale oppgaver flomberegninger og flomsikringstiltak, herunder overvannshåndtering. Du vil bidra til videreutvikling av Rambølls sterke kompetanseteam innenfor Vann sine markedssegmenter, da særlig innen Vann – infrastruktur og blå-grønn planlegging. Arbeidssted er ved Rambølls kontor i Alta.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste i Vann-bransjen. Du bør ha erfaring innen rådgiving, eller fra oppdragsgivere i større kommuner, SVV og/eller entreprenørselskaper. Du må også ha ambisjoner om å være en dyktig planlegger, prosjektleder og lagspiller som trives med å utvikle mennesker og fagområdet.

Du har minimum 5 års relevant erfaring og utdannelse innen Vann, og kan gjerne vise til relevante prosjekter som du har ledet og/eller har deltatt i. Dersom du er interessert i å jobbe med klimatilpasning og flomanalyser er det ønskelig med siv.ing./master utdannelse og erfaring innen hydrologi og hydraulikk. Vi vil vektlegge kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig), nettverk, markeds- og forretningsfokus og evne til å lede prosjekter.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Rambøll disponerer leiligheter i Alta by beregnet for ansatte.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Vann Bjørnar Nordeidet, mobil 975 03 122, dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: