Sivilingeniør / Ingeniør konstruksjonsteknikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2500 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist16.03.2018

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 170 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.

Som medarbeider i avdeling Marin teknologi, med sine 24 ansatte, vil du bli en del av et spennende miljø med bredde- og spisskompetanse innenfor fagfeltet marin og arktisk teknologi. Vi har en variert kundebase med oppdrag for havnevesen, kystverket, Statens vegvesen havbruks- og oppdrettsselskaper, oljeselskaper og andre utbyggere av infrastruktur i kystsone og til havs. Avdelingen har også det overordnede ansvar for prosjektering av samferdselskonstruksjoner i regionen.

Arbeidsoppgavene vil være rådgivning og prosjektering innen fagområder marine – og tyngre konstruksjoner, med arbeidsoppgaver som dimensjonering/analyser, 3D-modellering og utarbeidelse av tegninger. Vi ønsker at du har interesse for vår digitale satsing og blir en solid bidragsyter. Er du erfaren og ønsker en mer fremtrukket rolle i oppdragene er det også gode muligheter for disiplinledelse og oppdragsledelse. Det legges stor vekt på forståelsen av praktiske og økonomiske byggetekniske løsninger og detaljer, samt kunnskaper innen statiske beregninger, analyser av hovedsakelig betongkonstruksjoner, men også stål og tre. Vi ønsker at du har god tverrfaglig forståelse innen byggeprosjekter, og du må kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører. Dersom du liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle, er dette en stilling du bør se nærmere på.

Vi søker en medarbeider med noe erfaring innen konstruksjonsteknikk, men nyutdannede med riktig bakgrunn/interesser oppfordres også til å søke.

Innenfor vår portefølje av prosjekter vil arbeidsoppgavene hovedsakelig være relatert til prosjekter i Nord-Norge og på Svalbard. Det kan også være aktuelt å delta i avdelingens øvrige prosjekter, både nasjonalt og internasjonalt

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning fra universitet innen fagområdet konstruksjonsteknikkMinimum 3 års erfaring
 • Gode tekniske og teoretiske kunnskaper, gode kreative egenskaper, samt evne til å tenke praktisk vil også bli verdsatt
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk språk

Personlige egenskaper

 • Selvstendig, fleksibel og faglig engasjert
 • Byggeteknisk løsningsorientert og ha en praktisk tilnærming til oppgavene
 • God kompetanse på statikk
 • Tverrfaglig forståelse og kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører
 • Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper

Vi tilbyr

 • Gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig
 • Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk
 • Godt arbeidsmiljø
 • Fleksibel arbeidstid, fem uker ferie - og fri mellom jul og nyttår samt i påsken
 • En rekke personalgoder; turer, hytter, bedriftsidrettslag og sosiale aktiviteter
 • Nye og moderne kontorlokaler
 • Nærhet til flott natur og turmuligheter

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales det at vitnemål godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder for Kystkonstruksjoner og havneanlegg, Johan Tesdal, tlf 971 93 389.

Søk stilling

Vis flere stillinger: