Sivilingeniør / ingeniør ITB (integrerte tekniske bygningsinstallasjoner)

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Firma Sweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.09.2015

Sweco Trondheim holder til i Miljøbygget i Prof. Brochs gate 2. Regionskontoret består av tre avdelinger med til sammen ca. 150 ansatte. I avdeling VVS-EL-Brann er vi ca. 55 ansatte fordelt på 5 faggrupper. Våre kunder er i hovedsak eiendomsbesitter, totalentreprenører, underentreprenører og offentlige etater. Typiske oppdrag er prosjektering av nybygg herunder skoler, helsebygg, industri- og næringsbygg, tuneller og laboratorier. Vi har god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon som er bygd opp over mange år.

Arbeidsoppgaver:

  • ITB-ansvarlig i byggeprosjekter.
  • Koordinering og prosessledelse av tekniske fag i ulike prosjektfaser (konseptutredning, forprosjekt/samspillsfase og detaljprosjektering).
  • Utarbeidelse av planer for sluttfase og prøvedrift, og administrasjon av aktiviteter knyttet til testing og prøvedrift.
  • Teknisk støtte for samarbeidspartnere ifm. tilbudsarbeid.

Muligheter:

Grunnet Swecos markedsposisjon har vi en god ordreinngang av jobber. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Vi mener at vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver til den rette.

Sweco tilbyr jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø innen tekniske installasjoner med mange utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen. Dersom du er motivert til å være med å videreutvikle og styre vår posisjon i dette markedet, så oppfordrer vi deg til å søke.

Din bakgrunn:

Du har erfaring fra byggeprosjekter, og faglig bakgrunn fra prosjektering av tekniske installasjoner (elektro, tele, automatikk eller VVS-fag).

Du har kompetanse innen systemintegrasjon og har egenskaper til å lede tekniske tverrfaglige grupper i prosjekter.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Eirik Aune

Avdelingsleder

91784606

Åge Jensås

Gruppeleder

404 156 32

Søk her

Vis flere stillinger: