Sivilingeniør/Ingeniør byggeteknikk

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist19.01.2019

Byggmiljøet hos Rambøll er blant de ledende i rådgiverbransjen og leverer tjenester til både offentlige og private aktører. Vi har de siste årene gjennomført flere store og viktige prosjekter som Heimdal videregående skole, Kimen kulturhus, Steinkjer skole og Stjørdal helsehus. Samtidig opplever vi stadig økende etterspørsel etter våre tjenester fra både private og offentlige kunder innen både nybygg og ROT-markedet. Derfor søker vi nå etter flere rådgivere med erfaring som er interessert i å videreutvikle seg i Rambøll og ta del i våre spennende prosjekter.

Om stillingen

Hos oss vil du bli del av et team med engasjerte og hyggelige kolleger som jobber med et bredt spekter av små og store prosjekter. Vi har mange faglig dyktige medarbeider og jobber i et uhøytidelig og trivelig arbeidsmiljø. Avdelingen har i dag 16 medarbeidere fordelt på to seksjoner, og vi ønsker å styrke oss videre i takt med nye spennende prosjekter. Vi har behov for rådgivere som kan bidra i alt fra mindre rådgiveroppdrag til store komplekse prosjekter. Du vil primært jobbe med rådgiving og prosjektering innen byggeteknikk, og det er en fordel om du har erfaring med prosjekteringsverktøy som Revit, Robot eller FEM-Design.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgiverbransjen og er positiv og åpen for videreutvikling. Vi verdsetter rådgiverrollen høyt og ønsker medarbeidere som er faglig kompetente, har evnen til å løse tverrfaglige problemstillinger og liker å jobbe i team. Øvrige kvalifikasjoner vi ser etter er:

  • God faglig kompetanse innen konstruksjonsteknikk
  • Erfaring med prosjektering av betong-, stål- og trekonstruksjoner
  • Evnen til å jobbe selvstendig og være ansvarsbevisst
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Kundeorientert og markedsforståelse

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn med høyere livskvalitet. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Knut-Erik Sivertsen

Avdelingsleder Bygg og Anlegg

Tlf. 932 43 134

Søk stilling

Vis flere stillinger: