Sivilingeniør/Ingeniør Bygg

PentaCon AS er et rådgivende ingeniørfirma som prosjekterer og dimensjonerer alle typer råbygg av betong-, stål- og trekonstruksjoner. Firmaet har spesialkompetanse innen prefabrikkerte stål- og betongkonstruksjoner, og etterspente betongkonstruksjoner.

Vi er et veletablert firma som med moderne teknologi leverer bærende konstruksjoner og produksjonsunderlag til den norske og den svenske byggeindustrien. For å møte en økende etterspørsel av våre tjenester trenger vi å forsterke vårt personale i Kongsvinger og til ev. fremtidige kontorer i Oslo.

FirmaPentaCon
FylkeHedmark
StedKongsvinger
Søknadsfristsnarest

Vi kan tilby varierende arbeidsoppgaver som prosjektering med moderne dataprogrammer, møtevirksomhet med dyktige entreprenører, kontakt med spennende produksjonsfabrikker og medvirkning i prosjekter fra start til ferdigstillelse. Vi søker etter personer med konstruksjonsteknisk utdannelse som er effektive, selvstendige og nøyaktige, og har interesse for digital tegningsproduksjon.

Til deg som er en erfaren konstruktør tilbyr vi selvstendige og stimulerende oppgaver som oppdrags- og konstruksjonsansvarlig med mulighet for deleierskap.

Du som er nyutdannet, er engasjert og har interesse for prosjekteringsarbeid, vil få en grundig introduksjon i våre tekniske løsninger og arbeidsverktøy. Du kommer dessuten innledningsvis til jobbe sammen med en erfaren oppdragsleder.

Konkurransedyktig lønn etter kvalifikasjoner og arbeidsoppgaver.

Mer informasjon om stillingene gis av Halvor Baklien tlf. +47 62 82 16 13 eller Baard Kolsgaard tlf. +47 62 82 16 15.

Din søknad med CV sendes til halvor.baklien@pentacon.no merket "Jobbsøknad".

Vis flere stillinger: