Sivilingeniør Geoteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist28.12.2018

Rambøll har mange spennende og utfordrende oppdrag og søker derfor enda flere dyktige og engasjerte geoteknikere. Hos oss blir du en del av et flerfaglig miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli engasjert i mange interessante og krevende prosjekter. Arbeidssted er Trondheim.

Om stillingen

Rambøll Divisjon Geo er bygd opp av 4 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi og grunnundersøkelser. Dette inkluderer også et eget geoteknisk laboratorium. Vi er i dag ca 80 medarbeidere fordelt på kontorer i Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Finnsnes, og Longyearbyen. Vi har oppdrag over store deler av landet og porteføljen vår spenner fra rådgivning i tidligfase til detaljprosjektering, fra eneboliger i kvikkleiresoner til skredsikringstiltak, fra dype byggegroper i tettbygde strøk til utfyllinger i sjø, fra anleggsveger og kranfundamenter til flyplasser, jernbanebruer og store veganlegg. Miljø og bærekraft ivaretas i alle våre oppdrag, små som store. Som nyansatt geotekniker i Trondheim vil du bli inkludert i ett allerede stort og kompetent geoteknisk miljø.

Viktige oppgaver vil være:

  • Oppdragsgjennomføring/oppdragsledelse
  • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektering og rådgivning
  • Videreutvikling av faget geoteknikk ved våre kontorer

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er engasjert og fremoverlent og liker å ta ansvar, og som trives både med å utvikle andre og av å lære av andre. Du liker å jobbe både selvstendig og i team. Vi skal ha tett og god kundekontakt i alle våre oppdrag og søker deg som både er god til å lytte og til å gi tilbakemeldinger.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du er sivilingeniør/dr.ing innen geoteknikk.
  • Du blir drevet av å utvikle gode løsninger for og sammen med oppdragsgiverne våre.
  • Du har god teknisk innsikt, eller erfaring innen geoteknikkfaget i Norge.
  • Erfaring fra tradisjonell prosjektering er et fortrinn, men ikke et krav. Nyutdannede oppfordres også til å søke.
  • Du har allerede eller ønsker å tilegne deg detaljert kjennskap til BIM-prosjektering.
  • Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Rambøll tilbyr

Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og personalavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad og CV ved å klikke på "Søk stilling" – knappen og følg instruksjonen. Ta gjerne kontakt med oss!

Velkommen som søker!

Kontaktperson:
Avdelingsleder Inger J. M. Søreide på mail inger.soereide@ramboll.no eller mobil 90147916

Søk stilling

Vis flere stillinger: