Siv.ing./Ing. VA prosess Seljord

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør vi ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag. Vi gjennomfører hvert år titusener av prosjekter i drøyt 70 land over hele verden, og bidrar med det til å realisere bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 14.500 medarbeidere i Europa, og i Norge er vi 1.400 medarbeidere fordelt på 26 kontorer.

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfrist16.12.2016

Har du lyst til å jobbe med noe som gjør en forskjell for samfunnet vårt? Da er Sweco stedet for deg. I Sweco er ikke fremtiden noe abstrakt og fjernt. Faktisk former vi den mens du leser dette.

Vi leter etter en Siv.ing/ing. som skal lede og koordinere driftsassistanse VA-anlegg.

Sweco i Seljord er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vi er stolte av å være en av de største arbeidsgiverne i Vest Telemark. Vi har vært med å bygge og utvikle regionen de siste 40 årene og har et ekte engasjement for vårt lokalmiljø. Vår virksomhet er preget av et arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner. Vi har det gøy på jobb og blir stadig utfordret gjennom våre prosjekter både lokalt og nasjonalt. Sweco avdeling Seljord har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet lokalt i Telemark, Buskerud og Agder. Avdelingen består av mer enn 40 ansatte med tung kompetanse innen fagfeltene byggteknikk, plan og miljø, VVA, VA prosess, vannkraft og tekniske installasjoner.

Sweco i Seljord har ansvar for Driftsassistanse på vannverk og avløpsanlegg i Aust-Agder og i Telemark. Det er i dag 33 kommuner med til sammen cirka 100 avløpsanlegg og cirka 75 vannverk er tilsluttet ordningen. Vi søker nå en fagansvarlig for Driftsassistanse til vårt kontor. Du vil få ansvar for oppfølging og koordinering av den daglige driften i avdelingen. Det er en operativ stilling og fagansvarlig vil også være sentral i prosjektering av VA prosess anlegg. Det er 6 ansatte i avdelingen og din rolle vil være en faglig overordnet ressurs uten personalansvar.

Kompetanse:

 • Siv.ing/ingeniør innen VA prosess, vann og/eller avløp
 • Prosjekterfaring innen relevant fagfelt
 • Praktisk erfaring er en fordel
 • Erfaring fra rådgivende, entreprenør eller offentlig
 • Ledererfaring er ønskelig, men ikke et krav
 • Evne til samarbeid
 • Initiativ og ansvarlighet
 • Evnen til å bygge relasjoner og skape nettverk
 • Gjennomføringsevne

ETT skritt foran

Fordi jobben vår handler om å møte fremtidens utfordringer, må vi alltid ligge et hestehode foran. For å klare dette, må både du som medarbeider og vi som selskap hele tiden utvikle og forbedre oss.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre og en inngående forståelse for virksomheten deres.

Den typiske Sweco-medarbeideren er tilgjengelig for kundene og engasjert i kundenes prosjekter, og innehar etterspurt kompetanse.

Høye krav

Fra dag én vil du bli oppmuntret til å ta ansvar, og være en naturlig del av et dynamisk team som jobber med utfordrende prosjekter. Lederne dine vil gjøre sitt ytterste for å gi deg den veiledningen og støtten du trenger. Vi stiller store krav til deg, men legger også til rette for at du skal nå ditt fulle potensial.

Kontinuerlig utvikling

Din utvikling er viktig for oss. Vi må stadig forsikre oss om at vi har den kompetansen våre kunder etterspør, og vi jobber derfor systematisk med utvikling av våre medarbeidere. Og det er nettopp fokuset vi har på kompetanseutvikling som gjør det så spennende å jobbe i Sweco.

 • Et tverrfaglig miljø med tung teknisk kompetanse
 • Mulighet for Faglig utvikling
 • Store/ komplekse prosjekter
 • Et utpreget hyggelig og fleksibelt arbeidsmiljø
 • Moderne og trivelige lokaler i Seljord og på Notodden

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med vår rådgiver:

Trine-Lise Ravndal Evensen

Ravndal Rådgivning AS

www.ravndalradgivning.no

Tlf: +47 48899552

E-post: tl@ravndalradgivning.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: