Siste generasjon limpistol

Enten bildene skal i album, fødselsdagskortet skal dekoreres, eller hanken på yndlingskoppen skal limes fast, så er det enkelt å klare det med Dremels nye limpistol modell 930.

For å få et holdbart resultat skal man lime med spesielle stifter og ulike temperaturer. Vil man for eksempel lime et knekt stolbein fast på stolen igjen, skal det limes ved høy temperatur for å være sikker på at det kommer til å sitte godt fast. Når man vil lime på tøy eller plastikk, skal temperaturen være lav, så materialet ikke blir ødelagt.

Generelt for liming er at resultatet blir best når man bruker varmt lim, men man skal være oppmerksom for ikke å brenne seg mens man arbeider.

Dremels nye limpistol har dryppfri spiss, og man risikerer ikke å lime verken på seg selv eller utenfor sitt prosjekt. På bare fem minutter er limpistolen klar til bruk, og under arbeidet kan man enkelt sette den fra seg da den har et støttebein. Modell 930 leveres med tre stykk lim til bruk ved høy varme, tre stykk lim til bruk ved lav varme og 12 lim med glitter.

Limpistolen kan kjøpes hos byggeforhandlere landet over til veiledende utsalgspris 219 kr. De medfølgende limstiftene er i standardstørrelse, og det er derfor enkelt å kjøpe flere når første beholdning er brukt opp.