Sissel Engblom. Foto: AT Plan & Arkitektur

Sissel Engblom ny administrerende direktør i AT Plan & Arkitektur

AT Plan & Arkitektur har ansatt Sissel Engblom som ny administrerende direktør for selskapet. Hun erstatter Mette Hoel som fortsetter i selskapet som HR/administrasjonssjef.

Engblom er utdannet sivilarkitekt fra AHO Oslo Arkitekthøyskole i 1991. Hun har vært yrkesaktiv arkitekt i piloter for bærekraftig byutvikling i Norge, Sverige og Danmark, med spesialfelt innenfor urban transport-, bolig-, næring- og tidligfase utvikling.

- Hun har jobbet med eiendomsutviklere, politikere, kommuner og tverrfaglige grupper både nasjonalt og internasjonalt, har mottatt priser for sitt arbeid og er en etterspurt foredragsholder om arkitektur som nøkkelen til framtidsrettet samfunnsbygging, skriver selskapet i en pressenelding.

AT Plan & Arkitektur har kontorer i Tromsø og Oslo.

- Jeg ser fram til å jobbe med og videreutvikle AT Plan & Arkitektur sitt høyt kvalifiserte team innenfor arkitekturfaget. Etter mange år med erfaringer fra Oslo, Sverige og Danmark passer selskapets norske profil, med sømløse kreative prosesser i prosjektene, veldig godt. Vi utvikler Norges bærekraftige ryggrad med ATs unike kompetanse på stedsforståelse og lokal kultur, sier Sissel Engblom i meldingen.

- Vi er svært fornøyde med å få Sissel med på laget. Sissel har en unik bakgrunn og kompetanse som passer utmerket for vår strategiske retning om å videreutvikle vårt selskap både i sør og i nord, sier styreleder i AT Plan & Arkitektur Kjell-Are Vassmyr.