Siemens Finans satser på det norske anleggsmarkedet

Siemens Financial Services utvider sin satsning på anleggs- og transportmarkedet i Norge.

 - Bedrifter som ønsker å investere i anleggsmaskiner og transportmidler kan nå dra nytte av et bredere finansieringstilbud, heter det i en melding fra selskapet

- Som en erfaren spesialist i finansmarkedet er vi begeistret over muligheten til å kunne videreutvikle vår virksomhet i Norge. Dette gjør vi ved å bygge videre på vår omfattende kunnskap om markedene i andre deler av Nord Europa. Gitt at anlegg og transport er kapitalkrevende markeder, er det en betydelig vekstmulighet for utstyrsfinansiering. Dette blir ytterligere oppmuntret av bedrifters økte behov for å optimalisere kontantstrømmen når de investerer i nytt utstyr, sier salgssjef for industri sektor nordisk i Siemens Finans, Gunnar Skagerlind.

- Ved å bruke finansierings produkter som leasing og leie, kan kostnadene av utstyret bli spredt ut over månedlige betalinger, på lik linje med hva utstyret genererer av inntekter, legger han til.

Som en del av satsingen på det norske markedet, har Siemens Finans oppnevnt Bent Erik Laustsen som Salgssjef for Industri i Norge. Laustsen har lang erfaring i anleggs- og transportbransjen, og har tidligere jobbet som Markedssjef i DNB Finans med ansvar for leverandører innen anlegg- og transportbransjen.

- Jeg er veldig glad for å bli med på laget, og for å bli gitt muligheten til å stå i spissen for markedsutviklingen av et såpass pålitelig og erfarent finansieringsselskap som Siemens Finans er, sier Lausten.