Sertifiseringsleder

SINTEF er et norsk forskningsinstitutt, organisert som en frittstående allmennyttig stiftelse, som driver forskning innen teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. Virksomheten er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutter og har 2000 ansatte som leverer innovasjon, anvendt forskning, teknologiutvikling, kunnskap og løsninger for store og små kunder over hele verden.

SINTEF omsetter årlig for NOK 3 200 millioner, hvorav NOK 450 kommer fra internasjonale oppdrag. De utfører forskning med finansiering fra Norges forskningsråd, EU, annen offentlig forvaltning og privat næringsliv. SINTEF er blant de største instituttene for oppdragsforskning i Europa.

Som allmennyttig stiftelse har ikke SINTEF eiere. Økonomiske overskudd investeres i vitenskapelig utstyr og kompetanse.

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

SINTEF Certification

Enheten SINTEF Certification består av et team på 7 medarbeidere, og er en del av avdelingen Kunnskapsformidling og sertifisering. Sertifiseringsleder har tett kontakt med prosjektledere i ulike fagavdelinger i SINTEF som utarbeider sertifiseringsdokumenter. Sertifiseringsvirksomheten omfatter både produktsertifisering og personsertifisering. Produktsertifikater fra SINTEF utstedes for både norskproduserte og importerte byggevarer.

FirmaSINTEF Community
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2020

Arbeidet med produktsertifisering styres av sertifiseringsleder. Da nåværende sertifiseringsleder går av med pensjon i 2021 søker vi nå etter hans etterfølger. Sertifiseringsleder er ansvarlig for at sertifiseringsvirksomheten foregår etter de retningslinjer som gjelder. Arbeidet medfører bred kontakt med fagmiljøer både i og utenfor SINTEF. Sertifiseringsleder skal drifte og videreutvikle sertifiseringsvirksomheten.

Du vil bli en del av et godt faglig miljø med gode muligheter til å utforme din egen hverdag. Vi tilbyr varierte og utfordrende oppgaver innenfor:

  • Daglig drift av sertifiseringsvirksomheten
  • Kommunikasjon med kunder om sertifisering
  • Oppfølging av prosjektledere innenfor sertifisering
  • Utvikling av sertifiseringsvirksomheten
  • Oppfølging og videreutvikling av sertifiseringsprosedyrer
  • Oppfølging av SINTEF som teknisk kontrollorgan, samt akkreditering for sertifisering

Arbeidsstedet vil være på kontoret til SINTEF i Oslo, Børrestuveien 3, 0373 Oslo.

Erfaring og kvalifikasjoner

Vi søker en medarbeider med høgskole- og/eller universitetsutdannelse innenfor byggfag. Mastergrad er ønskelig. Det er også ønskelig med minimum 5 års erfaring fra byggebransjen og at du har kunnskap og interesse for byggevarer. Det er dessuten en fordel, men ikke noe krav, dersom du har erfaring fra produktdokumentasjon, sertifisering og/eller arbeid med kvalitetssystemer.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en stilling med mange spennende utfordringer og arbeidsoppgaver i en virksomhet med godt faglig og sosialt miljø. Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling, fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontakt 

For spørsmål eller en uforpliktende prat, ta kontakt med Per Bjerk på mobil 481 55 446 eller e-post: per@hartmarkexecutive.no eller Mari Midthaug på mobil 901 11 403 eller e-post: mari@hartmarkexecutive.no

Søknadsfrist: 31. oktober 2020.

Søk stilling

Vis flere stillinger: