Sentral rolle i nyopprettet avdeling: Senioringeniør byggeteknikk

Sweco Norgeer en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nesten 1300 ansatte, har 30 kontorsteder og jobber innen areal og transport, bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann og miljø, prosjektadministrasjon og flerfaglig prosjektering. Grip muligheten til å bli kjent med et selskap som skårer høyt på trivsel og stolthet. Sweco Stavanger er i dag over 60 ansatte fordelt på avdelingene RIB, PA, VVS, Elektro og Brann. Vi har nettopp flyttet inn i topp moderne lokaler i 2020park på Forus.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist27.04.2015

Sweco etablerer avdeling for byggeteknikk i 2015. Lederen er på plass og vi vil i løpet av kommende år ansette de første rådgiverne som utgjør teamet som skal bygge opp avdelingen. Stavangerkontoret samarbeider tett med Bergenskontoret, som er Vestlandets største RIB-miljø.

Arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide konstruksjonsløsninger og beregninger
  • Utarbeide beskrivelser og kostnadsvurderinger
  • Oppdragsledelse med teknisk og økonomisk ansvar i prosjekter
  • Utforming av tilbud og kontraktsoppfølging

Dine kvalifikasjoner

  • Ingeniør/sivilingeniør
  • Fortrinnsvis 5-10 års relevant erfaring
  • Markedskontakt er en fordel
  • Vant til å jobbe prosjektbasert

Muligheter

Vi har mange spennende oppgaver, variasjon og et solid fagmiljø som gir gode utviklingsmuligheter. De rette personene får mulighet til å jobbe prosjektorientert i team og får i stor grad være med å forme egen arbeidsdag.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Avdelingsleder Britt-Irene Skår Aase, på telefon 413 96 401 eller Manager i Human AS, Odd Arild Sævik, på telefon 450 21 995. Human AS tilbyr konfidensiell behandling av alle kandidater, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: